Stjärngolv

Golvslipning

Stjärngolv är experter på att slipa golv av alla typer av trägolv! Som privatperson och företag får ni alltid snabbt och effektivt hjälp. Inga arbeten för små eller stora, kontakta oss redan idag och få en kostnadsfri offert!

Erfarna golvslipare i
Stockholm och Gnesta

Golvslipning får dina trägolv att kännas helt nya!

Behöver dina trägolv ett ansiktslyft?
Att slipa om golvet ger ett helt annat intryck och en känsla på nytt! Vi finns i Stockholm och Gnesta och hjälper dig gärna med alla typer av trägolv för att få hemmet eller arbetsplatsen som att kännas som nytt igen!

golvläggning

Ett hållbart trä och parkettgolv ger dig
glädje i många år.

Vi på Stjärngolv arbetar endast med trägolv och kan erbjuda gamla tekniker som nåtning av furugolv och allt inom parkett och parkettgolv.

Vi är specialiserade på att lägga kortstavsparkett i klassiska parkettmönster t.ex. herculesmönster eller fiskbensparkett. Hos Stjärngolv AB får du hjälp med allt från grunden såsom planering, beställning och transport, till att lägga in golvet och avsluta med trösklar och lister.

parkettgolv

Kontakta oss för en kostnadsfri offert så hjälper vi dig så fort vi kan!

Frågor & Svar

Vanliga frågor kring våra tjänster.

Går det att nyttja ROT-avdraget?

JA!
Du som bor i hus eller lägenhet som du själv äger får göra ROT-avdrag för våra tjänster.
Söker du ROT-avdrag som privatperson har du rätt till skattelättnader upp till 30% av arbetskostnaden. Det går att spara upp till 50 000 SEK per person och år med hjälp av ROT-avdraget. Är ni två som äger bostaden har ni rätt till att nyttja upp till 100 000 SEK per år. På Skatteverkets webbplats kan du läsa mer om villkoren för att få avdraget.

Hur många gånger kan ett trägolv slipas?

Det beror på!
Ett exempelvis massivt trägolv kan slipas väldigt många gånger medan en parkettgolv som oftast är lite känsligare, kan slipas färre gånger. Behöver du dubbelkolla om ditt golv går att slipas? Tveka inte att höra av dig till oss!