Stjärngolv

Golvläggning

Är du i behov av nya golv? Våra golvläggare finns i Stockholm och Gnesta och hjälper dig med eventuella ändringar du vill göra i hemmet eller på arbetsplatsen. Stjärngolv är experter inom golvläggning av olika trägolv. Kontakta oss redan idag & få en kostnadsfri offert!

Erfarna golvläggare i
Stockholm och Gnesta

Snygga trägolv till ditt hem och kontor!

Det finns massor av olika trägolv att välja mellan. Våra golvläggare har en lång erfarenhet och bred kompetens inom golvläggning och hjälper dig gärna med eventuella ändringar du vill göra i hemmet eller på arbetsplatsen. Har du frågor om våra golv eller olika metoder, hör gärna av dig!

golv-6

Ett hållbart trä och parkettgolv ger dig
glädje i många år.

Vi på Stjärngolv arbetar endast med trägolv och kan erbjuda gamla tekniker som nåtning av furugolv och allt inom parkett och parkettgolv.

Vi är specialiserade på att lägga kortstavsparkett i klassiska parkettmönster t.ex. herculesmönster eller fiskbensparkett. Hos Stjärngolv får du hjälp med allt från grunden såsom planering, beställning och transport, till att lägga in golvet och avsluta med trösklar och lister. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

parkettgolv

Kontakta oss för en kostnadsfri offert så hjälper vi dig så fort vi kan!

Frågor & Svar

Vanliga frågor kring våra tjänster.

Går det att nyttja ROT-avdraget?

JA!
Du som bor i hus eller lägenhet som du själv äger får göra ROT-avdrag för våra tjänster.
Söker du ROT-avdrag som privatperson har du rätt till skattelättnader upp till 30% av arbetskostnaden. Det går att spara upp till 50 000 SEK per person och år med hjälp av ROT-avdraget. Är ni två som äger bostaden har ni rätt till att nyttja upp till 100 000 SEK per år. På Skatteverkets webbplats kan du läsa mer om villkoren för att få avdraget.

Kan jag lägga trägolv i min källare?

Ja, det kan du!
Men det går inte att lägga trägolv direkt på en betongplatta. Vill du ha ett trägolv i källaren så måste det också först läggas ut en tätmatta som är luftspaltbildande under. Trägolvet du sedan lägger på ska vara "flytande" och det måste finnas luftspalter längs väggarna för att inte hålla fukten inne!